Frequent Disconnects

Technical Support
Hello,
Since August i have been having issues disconnecting from all blizzard games. I have had comcast out five times to trouble shoot the issue. They cannot see anything on there end. There is one thing i am doing tonight is calling a tech when a d/c happens to see if he spots anything.

I have two WinMTR:

21:32 12/13
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.0.0.1 - 0 | 1460 | 1460 | 1 | 20 | 614 | 3 |
| 71.229.128.1 - 1 | 1459 | 1458 | 10 | 36 | 642 | 182 |
|xe-11-3-0-sur03.littleton.co.denver.comcast.net - 0 | 1460 | 1460 | 9 | 41 | 715 | 14 |
| ae-22-ar01.denver.co.denver.comcast.net - 0 | 1460 | 1460 | 10 | 40 | 795 | 26 |
|be-33652-cr01.1601milehigh.co.ibone.comcast.net - 2 | 1423 | 1403 | 10 | 96 | 4003 | 4003 |
|be-11719-cr02.denver.co.ibone.comcast.net - 1 | 1459 | 1458 | 12 | 37 | 645 | 187 |
|be-11724-cr02.dallas.tx.ibone.comcast.net - 1 | 1459 | 1458 | 26 | 55 | 768 | 161 |
|be-16-pe02.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net - 8 | 1320 | 1226 | 25 | 51 | 818 | 29 |
|as7018-pe01.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net - 1 | 1459 | 1458 | 27 | 57 | 758 | 188 |
| cr2.dlstx.ip.att.net - 1 | 1459 | 1458 | 51 | 80 | 885 | 193 |
| 12.122.2.82 - 0 | 1460 | 1460 | 51 | 84 | 815 | 60 |
| 12.123.132.209 - 1 | 1458 | 1456 | 49 | 90 | 881 | 57 |
| 12-122-254-230.attens.net - 0 | 1460 | 1460 | 51 | 92 | 840 | 172 |
| 12.129.199.181 - 0 | 1460 | 1460 | 51 | 91 | 844 | 60 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

and

12/15 23:00

|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.0.0.1 - 0 | 4096 | 4096 | 0 | 12 | 923 | 1 |
| 71.229.128.1 - 1 | 4091 | 4088 | 9 | 29 | 1004 | 14 |
|xe-11-3-0-sur03.littleton.co.denver.comcast.net - 1 | 4094 | 4093 | 9 | 31 | 1164 | 13 |
| ae-22-ar01.denver.co.denver.comcast.net - 1 | 4094 | 4093 | 9 | 30 | 1280 | 15 |
|be-33652-cr01.1601milehigh.co.ibone.comcast.net - 1 | 4071 | 4064 | 10 | 176 | 4952 | 11 |
|be-11719-cr02.denver.co.ibone.comcast.net - 1 | 4093 | 4091 | 12 | 33 | 1227 | 23 |
|be-11724-cr02.dallas.tx.ibone.comcast.net - 1 | 4094 | 4093 | 25 | 46 | 1247 | 29 |
|be-16-pe02.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net - 26 | 2962 | 2205 | 25 | 47 | 957 | 27 |
|as7018-pe01.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net - 1 | 4094 | 4093 | 26 | 49 | 1251 | 32 |
| cr2.dlstx.ip.att.net - 1 | 4094 | 4093 | 50 | 73 | 1153 | 59 |
| cr2.la2ca.ip.att.net - 1 | 4094 | 4093 | 50 | 71 | 1021 | 79 |
| 12.123.132.209 - 1 | 4094 | 4093 | 49 | 85 | 1018 | 115 |
| 12-122-254-230.attens.net - 0 | 4095 | 4095 | 50 | 82 | 1015 | 60 |
| 12.129.199.181 - 1 | 4091 | 4088 | 50 | 81 | 1295 | 54 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Any help would be appreciated as i am not hopeful they can resolve this and figured i would see if anybody here could be of help.

Thanks
Still having issues. One of the techs from Comcast said they were having similar issues and had to go through Blizzard's tech support. I didnt actually get to talk to the person but my frustration is mounting
|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.0.0.1 - 0 | 1359 | 1359 | 1 | 7 | 1205 | 2 |
| 96.120.12.121 - 0 | 1359 | 1359 | 9 | 22 | 1248 | 16 |
|xe-11-3-0-sur03.littleton.co.denver.comcast.net - 0 | 1359 | 1359 | 9 | 22 | 1260 | 13 |
| ae-22-ar01.denver.co.denver.comcast.net - 0 | 1359 | 1359 | 10 | 24 | 1254 | 17 |
|be-33652-cr01.1601milehigh.co.ibone.comcast.net - 15 | 1077 | 920 | 0 | 413 | 4980 | 17 |
|be-11719-cr02.denver.co.ibone.comcast.net - 0 | 1359 | 1359 | 12 | 25 | 1249 | 20 |
|be-11724-cr02.dallas.tx.ibone.comcast.net - 0 | 1359 | 1359 | 25 | 40 | 1229 | 29 |
|be-16-pe02.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net - 19 | 1071 | 878 | 26 | 38 | 698 | 35 |
|as7018-pe01.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net - 0 | 1359 | 1359 | 27 | 42 | 1227 | 32 |
| cr2.dlstx.ip.att.net - 0 | 1359 | 1359 | 51 | 66 | 1260 | 56 |
| No response from host - 100 | 543 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 12.123.132.209 - 0 | 1359 | 1359 | 50 | 78 | 1247 | 57 |
| 12-122-254-226.attens.net - 0 | 1359 | 1359 | 51 | 76 | 1236 | 57 |
| 12.129.199.181 - 1 | 1358 | 1357 | 51 | 73 | 678 | 55 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR v0.92 GPL V2 by Appnor MSP - Fully Managed Hosting & Cloud Provider

Another Parse. Comcast continues saying it is nothing on their end and have asked me to see if you guys can find anything. I have tested my network adapter and it is working correctly. I am running out of options. If you see anything on your end that could be causing my issue I will escalate or just drop and swap ISP

Join the Conversation

Return to Forum