Boots of the Bay not working.

Bug Report
Boots of the Bay is giving me an error "Wrong faction."
Same here. Have you solved it yet?
SAME ISSUE HERE PLS FIX
Same here. I submitted a bug report in-game as well.
Same problem.
Adding my post as well. Hopefully these are fixed soon!
Same issue! jeez....
Its been like this for a while now

FIX IT BLIZZARD
Ummmm, kinda supspicious.. only Horde having this problem...
tried today and found its telling me wrong faction
These are still bugged, just another example of blizzard's blatant alliance bias.
same here. they are worthless now
Still an issue. Glad to see were a month in now and it still hasn't been addressed.
Bump!

Because even though it's a minor issue, this should still be fixed, instead of adding this to the list of stuff blizzard doesn't care to fix.

Zzz....\
Can confirm, does not work on my Forsaken
Just tried to use mine for Pirate day, didn't work, and got the error message "wrong faction."
Same error here!
Same :-(
Bump
Come on it’s pirate day for crying out loud. Guess I’ll have to slum it on the zep
AVAST YE BLACK TOOTHED BARNACLE BLASTED WHALE KISSING CRAB DUNG!!! YE BE TRYIN TA RUIN ME FAVORITE HOLIDAY OF THE YARRRRR!!!! MOUNT YER HOOKS TA YER KEYBOARDS BLIZZARD BECAUSE THIS BE WAR!!! YE MESSED WITH THE WRONG CAPTAIN!!! BLOODSAIL ADMIRAL SCHRECK TAKES NO PRISONERS, AND I'S GONNA SCHRECK YER SHIP!!!!

ARRRRR!!!! AVAST ME HEARTIES!!! MAN THE CANNONS!! BLIZZARD, I BE GIVIN YE THE BLACK SPOT!!!

Join the Conversation

Return to Forum