Servers down again?

General Discussion
It goes through the log in says it's going to pull up the server then just goes back to the log in screen wanting me to enter my password on an endless loop.
All realms say Incompatible.

Anyone else have this?

Edit: Nm - doing an update upon Bnet restart <fingers crossed>
When I try and log in it just brings me back to the log in page.
Same here, guess I can get some sleep or find something else to do.
Close down the Bnet Launcher and start it back up ..must be another patch...
Not seeing any major hiccups at the moment and all the realms look fine to me. Is everything back to normal?

We do have a scheduled maintenance from 5:00am PDT to 6:00am PDT, which is coming up fairly soon - so be aware when that downtime comes!
I've only seen one DC today other than that it has been perfect.
Try restarting your launcher and seeing if there's any patches you didn't download.
Stormrage isnt letting me in. It's doing the cycle thru logging in repeatedly.

Edit.. now its doing an update, so maybe that will help.
Incompatible, all realm still down for me.
Ornyx, it seems mean to do scheduled maintenance on day 1 of the expansion. Unless you're fixing stuff and it might extend.
In on stormrage now. Must have been the update. Yay!
Still cycling though the log in/update stuff with incompatible -- all US servers look down as they are all red. Says: version 8.0.1.27326 every time the patch runs. Like it's not working?
Mine is broken, just trying to get to my hut in Ironforge,
close down everything open up the Launcher let the dang patch load in fully before you push the play button....
08/14/2018 04:06 AMPosted by Jazidan
Still cycling though the log in/update stuff with incompatible -- all US servers look down as they are all red. Says: version 8.0.1.27326 every time the patch runs. Like it's not working?
I'm on version 8.0.1 (27356), so your patch does seem out of date.

I'd recommend a full restart of the Blizzard Launcher if you're not seeing an update for WoW on it.
08/14/2018 04:12 AMPosted by Moused
close down everything open up the Launcher let the dang patch load in fully before you push the play button....


Nothing is open cept wow and browser. I wait till it says it's done. The little window says it's now playable, I am using the launcher, it's always try to do a brief patch but doesn't seem to be taking.
08/14/2018 04:14 AMPosted by Jazidan
08/14/2018 04:12 AMPosted by Moused
close down everything open up the Launcher let the dang patch load in fully before you push the play button....


Nothing is open cept wow and browser. I wait till it says it's done. The little window says it's now playable, I am using the launcher, it's always try to do a brief patch but doesn't seem to be taking.
If you continue to have problems with patching, please check for similar threads in the Technical Support forum.
Thanks !! All I needed to do was restart my puter to get the patch to work properly!
There were at least 2 little patches today. Let that one finish, then try closing out & restarting the launcher again. If you still have problems, you can try to bypass the launcher by going to your WoW folder & using the WoW.exe.

Join the Conversation

Return to Forum