WoW page on Battle.net launcher is blank

Mac Technical Support
Since yesterday, the World of Warcraft page on my Blizzard Battle.net launcher has gone blank. I have no options, no ability to select region/account, and no "Play" button. I still have the bar with "Games", "Social", etc. at top, and I can select other games (which all have launcher pages that work fine) but when I select "World of Warcraft" the bulk of the window goes empty, without even a game logo. The standard background for Battle of Azeroth is still present, but much darker than before, as though there's a slightly translucent black overlay on top of it.

Quitting and restarting the launcher hasn't fixed the problem, nor has rebooting my computer.

I can still launch World of Warcraft manually and I have no current need to adjust options or change my account settings. Also, a game update occurred yesterday evening after this problem started, so I know those are still working. So this isn't an urgent issue, but I'm still concerned. Any tips about how I might fix this?

I'll also note that I haven't been seeing any news links on ANY of the individual game pages for several months, and still don't. I can still see news by clicking on the "News" page at the top of the window, so that hasn't been a problem.
I am having the same exact problems as you are, Ismat. I can launch it manually however, so that is what I am doing. Last night it worked fine using the launcher but then there was a Patch and the screen is dark.

Also running a Mac.
Thinking it's a mac bnet wow launcher problem.
All other functions work fine for other games and so does the social tab.

08/15/2018 07:32 AMPosted by Ismat
Since yesterday, the World of Warcraft page on my Blizzard Battle.net launcher has gone blank. I have no options, no ability to select region/account, and no "Play" button. I still have the bar with "Games", "Social", etc. at top, and I can select other games (which all have launcher pages that work fine) but when I select "World of Warcraft" the bulk of the window goes empty, without even a game logo. The standard background for Battle of Azeroth is still present, but much darker than before, as though there's a slightly translucent black overlay on top of it.

Quitting and restarting the launcher hasn't fixed the problem, nor has rebooting my computer.

I can still launch World of Warcraft manually and I have no current need to adjust options or change my account settings. Also, a game update occurred yesterday evening after this problem started, so I know those are still working. So this isn't an urgent issue, but I'm still concerned. Any tips about how I might fix this?

I'll also note that I haven't been seeing any news links on ANY of the individual game pages for several months, and still don't. I can still see news by clicking on the "News" page at the top of the window, so that hasn't been a problem.
Since last night, same problem here. Only way I can launch the game is by the Apps folder on my Mac.
same here. I stopped being able to see anything on battlenet app in the WoW page -- hearthstone and others were all fine, but WoW is blank.

So I started launching using the WoW application, which was fine... until this morning.

Now I am getting a screen that shows that all servers are incompatible.

Sigh.
I wonder if the reason I'm not seeing this is because I'm on the Beta branch of the Battle.net app...
Seems to be fixed now.
yea im getting it too

Join the Conversation

Return to Forum