Companion App Issues

Mobile Bug Report
The App will open, show the blizzard logo and get to the blue stone-y screen only to immediately close. It's still running but will not get passed this point.

I'm using an LG Android phone and I don't know what could cause this.
hard reboot your phone if you have not already tried.
I've turned it off and on several times.
I'm having the same problem. I've uninstalled and reinstalled like three times already. Still not working.
Have the same issue, i did a logcat and this is what it displays on crash:

I/ActivityManager( 890): START u0 {act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.LAUNCHER] flg=0x10200000 cmp=com.blizzard.wowcompanion/.CompanionNativeActivity bnds=[291,257][429,458]} from pid 1307
I/ActivityManager( 890): Start proc com.blizzard.wowcompanion for activity com.blizzard.wowcompanion/.CompanionNativeActivity: pid=18303 uid=10132 gids={50132, 3003, 1028}
W/ActivityRecord( 890): goujw packagename: com.blizzard.wowcompanion
W/ActivityManager( 890): Activity pause timeout for ActivityRecord{418dc600 u0 com.blizzard.wowcompanion/.CompanionNativeActivity}
I/ActivityManager( 890): Process com.blizzard.wowcompanion (pid 18303) has died.
I/WindowState( 890): WIN DEATH: Window{42220c80 u0 com.blizzard.wowcompanion/com.blizzard.wowcompanion.CompanionNativeActivity}
W/WindowManager( 890): Force-removing child win Window{422c6510 u0 SurfaceView} from container Window{42220c80 u0 com.blizzard.wowcompanion/com.blizzard.wowcompanion.CompanionNativeActivity}
I/ActivityManager( 890): START u0 {act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.LAUNCHER] flg=0x10200000 cmp=com.blizzard.wowcompanion/.CompanionNativeActivity bnds=[291,257][429,458]} from pid 1307
I/ActivityManager( 890): Start proc com.blizzard.wowcompanion for activity com.blizzard.wowcompanion/.CompanionNativeActivity: pid=18652 uid=10132 gids={50132, 3003, 1028}
W/ActivityRecord( 890): goujw packagename: com.blizzard.wowcompanion
D/dalvikvm(18652): Trying to load lib /mnt/asec/com.blizzard.wowcompanion-1/lib/libmain.so 0x418877a8
D/dalvikvm(18652): Added shared lib /mnt/asec/com.blizzard.wowcompanion-1/lib/libmain.so 0x418877a8
I/ActivityManager( 890): Displayed com.blizzard.wowcompanion/.CompanionNativeActivity: +299ms
I/Unity (18652): ApplicationInfo com.blizzard.wowcompanion version 2.0.27325 build 9eda2d34-58e9-446c-92fe-a267e7077aa3
D/dalvikvm(18652): Trying to load lib /mnt/asec/com.blizzard.wowcompanion-1/lib/libMobileClient.so 0x418877a8
E/dalvikvm(18652): dlopen("/mnt/asec/com.blizzard.wowcompanion-1/lib/libMobileClient.so") failed: dlopen failed: cannot locate symbol "strtof" referenced by "libMobileClient.so"...
D/dalvikvm(18652): Trying to load lib /mnt/asec/com.blizzard.wowcompanion-1/lib/libMobileClient.so 0x418877a8
E/dalvikvm(18652): dlopen("/mnt/asec/com.blizzard.wowcompanion-1/lib/libMobileClient.so") failed: dlopen failed: cannot locate symbol "strtof" referenced by "libMobileClient.so"...
W/ActivityManager( 890): Activity pause timeout for ActivityRecord{41e9daa8 u0 com.blizzard.wowcompanion/.CompanionNativeActivity}
I/ActivityManager( 890): Process com.blizzard.wowcompanion (pid 18652) has died.
I/WindowState( 890): WIN DEATH: Window{4232efa8 u0 com.blizzard.wowcompanion/com.blizzard.wowcompanion.CompanionNativeActivity}
Bump.
Bump.
Bump for same problem
same issue. Every time.
Whenever I try to open my app it opens and gets stuck on a downloading screen and never does anything after that.
09/01/2018 01:43 PMPosted by Rezigrene
Whenever I try to open my app it opens and gets stuck on a downloading screen and never does anything after that.


mine gets to about 50% downloading bar on the stone screen and then just stops there
Same problem here. Right as it's about to load my character, the app quits. If i try to log in again right away, it says I'm already logged in. Phone reboot and/or reinstall of app has not fixed the problem.

iPhone 6+ | OS 10.3.3

Join the Conversation

Return to Forum