Unable to Connect to Guild Chat after Paid Service

Mobile Bug Report
Prev 1 3 4 5 8 Next
This isn't resolved for <spec ops> on blackrock. We changed guild names a couple of weeks ago. Thanks!!
My guild changed names last night, exact time unknown. I am now able to do everything other than chat (which is all i want >.< ).

Server: Cenarius
Old Name: Number One
New Name: Sinful
Having severe problems connecting to Guild chat via Mobile Armory on an iphone over LTE or Wifi.

Nesingwary, silvermoon knights.
12/07/2012 12:31 PMPosted by Wilebosk
We've made several updates on the server to address Guild Chat issues. Is anyone above still having trouble connecting?


I havent been able to connect to guild chat in a couple weeks. Have tried deleting/reinstalling the app on both iphone and ipad.
01/13/2013 03:44 PMPosted by Korrígan
We've made several updates on the server to address Guild Chat issues. Is anyone above still having trouble connecting?


I havent been able to connect to guild chat in a couple weeks. Have tried deleting/reinstalling the app on both iphone and ipad.


There were some temporary issues over the weekend that prevented most users from accessing the Mobile Armory. Are you still experiencing connection problems?
Moon Guard resident here. Remote app has worked wonderfully for about a month now for me. Last night after connecting to guild chat off and on all day about 5 PM I started to get a "Connection timed out" error. Restarted the app. Nope. Restarted my phone. Nope. 4G only? Nope. WiFi? Nope. Power cycle router? Nope. Checked to make sure the port was not blocked. Nope.

I can login for the most part okay it's just getting guild chat to connect. Just no luck at all. Any ideas?
I had the same problem. about 6PM PST it started for me on my Samsung Galaxy S III. Everything was reachable except guild chat, until this morning. Now I get nothing. I tried all the same steps you did, except I went as far as to shut off my mobil data to clear left over packets I also uninstalled and reinstalled the app. No bueno.
I have the same issues connecting to Guild Chat. Tried on both the apple and android versions.

'Unable to establish connection to server' is the message I get. All other aspects of the mobile armory seem to be working fine.
I have the same issues connecting to Guild Chat. Tried on both the apple and android versions.

'Unable to establish connection to server' is the message I get. All other aspects of the mobile armory seem to be working fine.


Are these connection issues resolved for you, Kõsher?
Im currently having the same problem. idk whats going on, i needed it so badly the other day, to let my guild know I was going to be late for a raid, and it was not working, same message and all. Very inconvenient
Im currently having the same problem. idk whats going on, i needed it so badly the other day, to let my guild know I was going to be late for a raid, and it was not working, same message and all. Very inconvenient


Does this persist or has it been resolved since the maintenance?
I am having the same issue, about an hour after I added an authenticator I logged on the attempted to logq in, I got into armory just fine but cant get into guild chat.
I am having the same issue, about an hour after I added an authenticator I logged on the attempted to logq in, I got into armory just fine but cant get into guild chat.


Has your guild recently changed their name or transferred to a new realm?
04/05/2013 12:44 PMPosted by Wilebosk
I am having the same issue, about an hour after I added an authenticator I logged on the attempted to logq in, I got into armory just fine but cant get into guild chat.


Has your guild recently changed their name or transferred to a new realm?


My guild recently transferred from Azgalor to Zul'Jin. I had no trouble connecting tot he mobile chat for the first day or so. We then had a ticket addressed where we got the guild's name changed. I still had no trouble until the next day. At that point mobile armory was starting to become more difficult to log in, and when I could log in, the two characters on Zul'Jin could not connect to guild chat (but I could still do auctions) and a character on Azgalor could connect without issue.

This morning I am unable to connect to the server at all, but it looks like there may be some larger issues going on right now?
Celerian, please let me know if this doesn't clear up after today's maintenance. You were correct, there was server outage, but it has since been resolved.
Sorry that I forgot to check back. After the realm maintenence, our guild chat began working fine for everyone who had mobile armory. It does seem like after a guild name change, there are some things that stop working on the mobile armory until after the weekly maintenance.
I'm having same problem after GM forced me to change guild name!
^ This should be resolved after the next realm restart.
I am also having this problem, our guild just did a name change on Monday, and is has not been working since (today is Friday). I've tried to delete caches, reinstall, update, and all that jazz to no avail. I am moving tomorrow and won't have internet for a week. As the guild leader, I really want to stay in contact, please resolve this soon!

guild: Once Upon a Time (previously servents of the overlord)
Realm: Kirin Tor

Join the Conversation

Return to Forum