Swiftmend targeting bug

Bug Report
Prev 1 2 3 5 Next
This is annying and that we only have spi regen and innervate. Bring revitalize back.
Having the same swiftmend bug
How many posts have to be in this thread before it is acknowledged??
Apparently a lot more posts needed.......

This is our ONLY burst AOE heal. And it's critically broken in a way that causes wipes.

(Mushrooms don't count, theyre garbage, they're off my bar and utterly useless, don't ever tell me otherwise until they're made viable)
I am gonna keep this thread going until its fixed, every few hours there will be a bump from me, and all other druids out there that want this fixed should do the same.
bump
This has caused me to let so many party members die! Please fix!
bonk
I like bumps.

Because this needs a response.

Blizzard, if you don't fix this right away, I have no problem with that. I understand you're busy with a new expansion comming out. I have no problem with that.

However, a post in here that you recognize that there is an issue, or that these 'issues' are now intended, would be highly appreciated please and thank you!
I like bumps.

Because this needs a response.

Blizzard, if you don't fix this right away, I have no problem with that. I understand you're busy with a new expansion comming out. I have no problem with that.

However, a post in here that you recognize that there is an issue, or that these 'issues' are now intended, would be highly appreciated please and thank you!

Keep it bumped my druids!
bump
I believe the actually bug seems to be that the game isn't recognizing that rejuv or Regrowth is on the target. If you just cast swiftmend on a regular target i believe it works fine so I think it maybe is a bug in how it is registering that a HoT is on the target.
Having the same problem, its probably due to the diference in timing between rejuv/regrowth being put on the target, and you being able to use swiftmend. Just another fail for blizz in pushing content too quickly. They have gotten pretty bad lately.
This is happening to me as well. As someone who only pvps this is beyond annoying. People are dying!
bump
Agreed, it's a problem with the game not registering the casts properly. Please fix!

:)
Definitely having this exact same issue as well.
Yeah I'm glad i thought to look and see if anyone else was having this issue. I was healing cata norms on my resto druid who outgears them to help my brother level his tank. And lowbies were dying. I felt so sad, but my swiftmend wouldnt heal them half the time. I wasn't sure what was going on at all - since I've been using my mage and pally mostly after 5.0.

If you wait like a second or two, people say, it works. But it used to be like, instant. You put up a rejuv/regrowth, and slam a switfmend. If this was intended - I can live with it I suppose, I live with just about everything. If it is a bug... :D
Reported the bug half a dozen time, no acknowledgement from a blue yet
Bump

Join the Conversation

Return to Forum