Login Error With Mobile Armory Auction House

Mobile Bug Report
I have the mobile armory app on my iPhone. I can log into my account and access most features (that aren't under construction). However, when attempt to create an auction I get either a failed login attempt (invlaid userid/password) or an "Armory encountered an error handling this request" error. I am using the same userid/password that I use for initial login. My account is tied to an authenticator (both dongle and iOS app) and I have tried using both methods (automatic and manual), neither worked. And, I have sync'd the authenticator several times so see if that would fix the issue. It did not.

Please help.
@Thelootgnome - Thanks for the point-out, but that is where I posted my query. I went through the threads and didn't see one that answered my question. If you found a specific forum chat that answers my query, please link the article. Thank you.
08/30/2012 09:44 PMPosted by Lokison
@Thelootgnome - Thanks for the point-out, but that is where I posted my query. I went through the threads and didn't see one that answered my question. If you found a specific forum chat that answers my query, please link the article. Thank you.


Have you logged into Battle.net Account Management to update your authenticator? It's possible to fetch a new authenticator serial from your Mobile Authenticator. Make sure before you fetch a new one, that you write down the Serial and Restore code, just in case.

Join the Conversation

Return to Forum