Can't DL/Connect (Students Pt. 4)

Technical Support
Prev 1 2 3 29 Next
09/06/2012 03:14 PMPosted by Savedurlife
Every single person that is having this problem should be compensated for their lost time and frustration.


Amen to that
09/06/2012 04:16 PMPosted by Jaime
What are you doing on page 2, little thread? After all, we know this is a wide spread problem, and people coming to the forums to report it aren't going to look past the first page.


It's cus everyone who commented in the beginning has pretty much given up or they don't have anything else to say anymore.
09/06/2012 04:32 PMPosted by Uhogpaladin
It's cus everyone who commented in the beginning has pretty much given up or they don't have anything else to say anymore.


This ^ I am beginning to lose hope.
I'll lose hope when Blizzard tells me they give up, or that the only way to fix it is on my end.
I just logged in and I am not experiencing any lag at the moment. I don't know how long it'll last buy I'll keep you guys posted. I am very confused.
09/06/2012 05:37 PMPosted by Koedz
I just logged in and I am not experiencing any lag at the moment. I don't know how long it'll last buy I'll keep you guys posted. I am very confused.


Almost thought I would be able to log in, even looked like WoW was downloading a few files. But still stuck at 90%

Can't even create new characters anymore. Bummer, was hoping to play around with animations of different races, thinking about a race change.
Don't worry guys, they changed the website. We must slowly be moving up the priority list be now ^_^
Buuuuuuuuuump
Getting offline for the night. I created a new character and I didn't have any latency issues like usual, but then I hopped on my other main toons and everything was normal. Don't know why because my school did not email me back and either did blizzard about the ticket I sent in. I hope it continues to work. I hope this issue will get fixed for good in the next day or so.
Reporting in from Temple University. Blizz please get your !@#$ together.
Good night little thread. One last bump before bed time. You are going to grow up all big and strong in to a 25 pager.
Rolling restarts tomorrow...maybe something?!?!?!?! :D:D:D:D
It's working for me now without issue and I have no idea why.
09/07/2012 12:52 AMPosted by Herrweiss
It's working for me now without issue and I have no idea why.


I just tested it, I could long in as well. So, fixed, or freak accident? And if it WAS fixed, was it Blizzard or the college? And will the rolling restart mess it up >.<
09/07/2012 04:13 AMPosted by Uhogpaladin
It's working for me now without issue and I have no idea why.


I just tested it, I could long in as well. So, fixed, or freak accident? And if it WAS fixed, was it Blizzard or the college? And will the rolling restart mess it up >.<


i just triied to get on my characters...some are playable...some are not....can you get on all of your toons?


I just tested it, I could long in as well. So, fixed, or freak accident? And if it WAS fixed, was it Blizzard or the college? And will the rolling restart mess it up >.<


i just triied to get on my characters...some are playable...some are not....can you get on all of your toons?


Same, can't log in to at least one (my last played).

edit: but i could log on to at least one.

nevermind, logged in, and it said I had low latency but it lied.
I just tested it, I could long in as well. So, fixed, or freak accident? And if it WAS fixed, was it Blizzard or the college? And will the rolling restart mess it up >.<


I'm still unable to get past retrieving character list.
I was stuck at retrieving a few times, had to hit cancel and pick the realm again.
But I can make new characters again. Whoo.
I just tested it, I could long in as well. So, fixed, or freak accident? And if it WAS fixed, was it Blizzard or the college? And will the rolling restart mess it up >.<


This is weird?.... I am logged in on my shaman, first try, without hotspot shield, and I have perfect latency as well o_0

Join the Conversation

Return to Forum