Error #112

Technical Support
I had the same problem for about 5 min after the small update, it's fixed now. Sometimes it just takes them a second to update the Auth server with the new client information, I think.
juste the time to read here the game run again no more error 112 :)
Had the same issue used the repair tool works fine now.
I had the same problem, was getting error #112 whenever i tried to log in. all I did was I deleted my WTF folder. If you go to where you Downloaded World of warcraft there is a folder called WTF delete it. and try to log in. It worked for me
12/10/2012 07:16 AMPosted by Stevensegal
I had the same problem, was getting error #112 whenever i tried to log in. all I did was I deleted my WTF folder. If you go to where you Downloaded World of warcraft there is a folder called WTF delete it. and try to log in. It worked for me


Agh i dont want to lose all my macros and my interface setup..
12/10/2012 07:17 AMPosted by Evilturkey
Agh i dont want to lose all my macros and my interface setup..


Check your config.wtf file for any patch server settings.

And delete just that.

Anyone wanna post a screenshot for me ? I didn't get this error so "112" is a complete mystery to me.
had the same error earlier today, i just opened my wow folder and used that launcher, it worked fine, however, my battle net adress when logging into the site was http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/7383168253#new-post
even though i only play US
So, apparently if this "just keep trying" doesn't work after an hour, the fix is to uninstall the 34 GB game and reinstall it via online download, according to the above comment from a Blizzard employee. Shouldn't there be a fix that involves just uninstalling and reinstalling the single patch?
same here, canno't log i already repair /delete wtf
Happening to me now...Hope I don't have to reinstall.
Same here
Same
So, I launched the 32 bit version and that fixed the problem, looks like the issue is with the 64 Bit client and the patch not applying to the 64 bit version


Im using 32 bit version only and it doesn't work.
whats up with that error code # 112
wanna play can't login

BlizzHELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Same just happened to me. I was playing logged out and came back to have the error message and not be able to log in.
same to me
Same for me.... :0(
any word on when this will be fixed?
Same thing is happening to me... I read on another blog that this happened to EU last night and it took about 12 hours for blizz to fix....

BLIZZARD GET ON IT PLEASEE!!! FIX FIX FIX!!!!
We already have a thread for it. Don't need 50 of them.

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/8196602320?page=24

Join the Conversation

Return to Forum