Error 114

General Discussion
Prev 1 4 5 6 16 Next
12/12/2012 02:28 PMPosted by Zaphod
I was able to get in by finding my World of Warcraft folder and launching the application called "WoW." Not "Wow-64."


Thanks for the tip Zaphod! That worked!
Here too :c
Okay, the next error code sent me to a site that warned of the Zombie Apocalypse. Yes, folks, it's happening on 12/12/2012, just as the Myans predicted, W.O.W. is no more....... It's the end of the world!
12/12/2012 02:28 PMPosted by Tyburn
Yep, 32-bit version works.


Also ^

I can confirm this works - just got in; though I do hope they fix the issue soon!
Same issue, 32-bit client works but I shouldn't be forced to use an inferior client due to a bug.

12/12/2012 02:31 PMPosted by Lunardriven
Okay, the next error code sent me to a site that warned of the Zombie Apocalypse. Yes, folks, it's happening on 12/12/2012, just as the Myans predicted, W.O.W. is no more....... It's the end of the world!


The mayan calendar nonsense is 12/20/2012, actually. 12/12/12 is just for people who like repeating numbers.
Just got the same on my and my girlfriends, i didnt delete anything i closed the program ran as admin didnt work then i closed it ran it normal and it worked. did the opposite on hers. so i guess just open and try if it doesnt do it again other way, dunno worked for me!
I can confirm that switching to the 32-bit client does allow login.

Open the WoW Launcher and choose

Options > Game Preferences > Select "Launch 32-bit Client"

and voila.


It works for me.

tks
Glad I'm not the only one, was worried I got hacked there for a minute.

(And yea, end of the world is the 21st... GOSH PEOPLE GET IT RIGHT!)

Edit: Yea loading 32 bit worked.
god damnit blizzard if i want to play wow 9 days before the zombie apoc, you best let me.
Phew, glad its not just me :3
32-bit client worked for me.
I am also getting this error. Wierd
I also.
12/12/2012 02:32 PMPosted by Simca
Same issue, 32-bit client works but I shouldn't be forced to use an inferior client due to a bug.


Thank you, this indeed works.
same problem here
i can log using 32bits too!
Load launcher, don't push lauch/play, go to Help, click repair, let repair finish and you can play.

Join the Conversation

Return to Forum