Este artigo não foi traduzido para o português
A versão em inglês está disponível abaixo.

Call of Duty: Modern Warfare Doesn't Launch

Atualizado: 7 dias atrás
ID do artigo: 254477

Problemas comuns

• Call of Duty: Modern Warfare says "Game is Running" but never starts
  • Modern Warfare cannot start - "The Game couldn't start because your Graphics Processing Unit (GPU) is not supported".

Blizzard Customer Support only provides technical assistance for the installation and patching of Call of Duty: Modern Warfare.

For all other technical issues, including game launching errors, please contact Activision support for assistance.

Publicado por
Desenvolvido por